Menu

Callaway Mack Daddy 4 - Chrome - Kun 46* igjen

Callaway Mack Daddy 4 - Chrome - Kun 46* igjen

Only 1 left

Produktnavn Antall
Callaway Mack Daddy 4 - Chrome-46-10-RH-S-Grind 1

Vanlig pris: kr 1 599,00

Special Price kr 999,00

Denne varen gir deg 250 golfpoeng. 250 poeng = kr 50,00.

Hva er golfpoeng?

PRODUKTKODE:CWMD4CH

Mack Daddy er tilbake. Nå fjerde utgave, og som vanlig bedre enn før. Det gjøres små endringer, for det er jo grenser for hvor mye man skal fikse på en så god og populær wedge.

Groove in groove er nytt av året. Dette er mikroriller som gir deg litt ekstra spinn. Bare litt, men spesielt fra roughen er det merkbart. Rillene fungerer tross alt bare når du har noe mellom slagflaten og ballen. Det er også to typer riller - 20D og 5D. På wedgene med lav loft - fra 52 grader og ned - får du 20D. Disse gir god spinn på fulle slag, som er det du bruker en gap wedge til. 5D riller finner du på resten av wedgene. Her er det viktigere å gi god spinn rundt greenen på alle typer slag.

Mykt karbonstål står for den herlige følelsen og kontrollen vi kjenner fra tidligere versjoner av Mack Daddy.

Grinds er viktig. Her får du fire valg. Ikke alle loft og bounce har alle typer grind. Callaway har laget det de mener passer.

C-Grind er perfekt for litt harde forhold og deg som sveiper med seg ballen. Den har lav bounce og hælen er formet for å passe for deg som liker å bruke wedgen til mange forskjellige typer slag.

S-Grind er for deg som liker at nederste kanten på slagflaten sitter tett ned mot bakken. Den gir god ballkontakt selv når du åpner opp hodet. Sålen er middels bred.

W-Grind er bred i midten og smalere mot hælen. Sammen med 12 grader bounce får du en wedge som ikke graver seg ned. Passer perfekt for en som er typen digger med wedgene, og kommer bratt ned på ballen.

X-Grind er ny av året. Den er laget for middels til myke forhold, og for spillere med moderat til bratt vinkel ned på ballen. En litt mildere versjon av W-Grind.

Alle venstrekøller er bestillingsvare. Beregn syv dager leveringstid.

* Påkrevde felt

Vanlig pris: kr 1 599,00

Special Price kr 999,00

Denne varen gir deg 250 golfpoeng. 250 poeng = kr 50,00.

Hva er golfpoeng?

Produsent Callaway
Skaft Nei
Skafttype stål Nei
Skafttype grafitt Nei
Utvidet info Nei
ARW Brand Nei

Skriv din egen omtale

You're reviewing: Callaway Mack Daddy 4 - Chrome - Kun 46* igjen

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').