Menu

Callaway Rogue X Jern - Grafitt

Spar 19% Callaway Rogue X Jern - Grafitt

Callaway Rogue X Jern - Grafitt

Only 1 left

Produktnavn Antall
Callaway Rogue X Jern - Grafitt -R-RH-6-S 1

Vanlig pris: kr 7 399,00

Special Price kr 5 999,00

Denne varen gir deg 1500 golfpoeng. 1500 poeng = kr 300,00.

Hva er golfpoeng?

PRODUKTKODE:CWROGUEXJGR

Rogue X er jernet for deg som trenger det ultimate innen hjelp med lengde, høyde og retning. Du som vil gi deg selv de beste forutsetninger for å ha det gøy med golf, selv om du kanskje sliter med teknikken. Det er greit at noen liker å være forfengelig med golf, men det viktigste er å ha kose seg på banen og se slag med bra resultat.

Hodet er stort både i lengde fra hæl til tå og i høyde. Det betyr selvsagt at sjansen for å treffe godt øker. Tungsten er plassert på strategiske punkt, for å gi den vektfordelingen som skal til for å være tilgivende og effektiv.

På innsiden har Callaway brukt den samme teknologien som i køllene for gode spillere. Rogue X er et teknisk avansert jern, og det viktigste for deg er nok Microspheres. Køllehodet er hult. Dette fører ofte til dårlig lyd og følelse. Callaway har kompensert for dette med å bruke Microspheres som demper lyden og gir bedre følelse. Altså litt mindre smell men samme eksplosive resultat.

Rogue X er utvilsomt et effektivt og artig jernsett for den rette spilleren. Bare husk å tenke litt på loft, som er veldig sterk her. PW er kun 41 grader. Du kan med fordel velge å kjøpe med en GW i settet for å gjøre overgangen til SW litt jevnere.

Aldila Synergy er standard grafittskaft. Andre skaft som eventuelt er tilgjengelig kan bestilles gjennom oss. Ta kontakt på mail post@onlinegolf.no eller telefon 08642.

Alle venstrekøller er bestillingsvare. Beregn syv dager leveringstid.

* Påkrevde felt

Vanlig pris: kr 7 399,00

Special Price kr 5 999,00

Denne varen gir deg 1500 golfpoeng. 1500 poeng = kr 300,00.

Hva er golfpoeng?

Produsent Callaway
Skaft Nei
Køllelengde Nei
Produksjonsmåte jernkøller Støpt (cast)
Utseende Nei
Skafttype stål Nei
Skafttype grafitt Nei
Utvidet info

ARW Brand Nei

Skriv din egen omtale

You're reviewing: Callaway Rogue X Jern - Grafitt

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').