Menu

Frakt

Fri frakt

Onlinegolf.no har innført fri frakt til alle våre privatkunder. Vær obs på at mindre pakker vil bli sendt som postkasselevering der dette er mulig. Dette kan gjøre at foresendelsestiden øker med 1-3 dager.

Bestillinger gjort av bedrifter eller golfklubber har egne fraktregler.

Postnord MyPack

MyPack dekker hele landet, og pakkene blir utlevert hos postkontor eller butikk med avtale med PostNord. Mottaker får umiddelbar melding om ankommet pakke, og det sendes eventuelt ut en påminnelse om uavhentet sending etter 7 dager. Dersom pakken fortsatt ikke er hentet innen 14 dager, vil den bli returnert til onlinegolf.no. Transportiden for en servicepakke er fra 1 til 5 dager, avhengig av strekning.

Postnord MyPack Home Small - Postkasselevering

For varer som passer inn i en eske som er mindre enn 35x25x8 centimeter, og har en verdi på under 800 kroner, tilbyr vi frakt direkte til postkassen din. 
NB! Alle små sendinger til en verdi av under kr 300,- vil automatisk bli sendt som postkasselevering. Merk at dette kan medføre noen ekstra dagers leveringstid.

Uavhentede pakker

Dersom du ikke henter pakken på postkontoret vil du motta en regning på kr. 400,- for uavhentet forsendelse. Denne fakturaen skal dekke våre frakt- og spedisjonskostnader tur/retur.
Dersom du benytter deg angreretten, blir du kun belastet med kostnadene ved å sende varen i retur, jf angrerettloven §15.

Levering til utlandet

Onlinegolf.no leverer ikke utenfor Norges grenser.

Sporing av forsendelse?

Når varene er klargjort for utsendelse fra vårt lager legges sporingsinfo ut på brukers egne sider. Denne informasjonen sendes i forkant av innevering på postkontor og derfor kan det ta noen timer før pakken kan spores. Bekreftelsen vil inneholde nødvendig informasjon for å kunne spore forsendelsen.

Endre/slette bekreftet ordre

En vare som ikke er bekreftet sendt, kan slettes. Utover dette gjelder lov om opplysningsplikt og angrerett mv. ved fjernsalg og salg utenfor fast utsalgssted (angrerettloven).

Leveringstid

Lagervarer: Normalt 1-3 dager.
Fjernlager: Normalt 5-10 dager.