Menu

Garmin Approach CT10

Garmin Approach CT10

Vanlig pris: kr 3 599,00

Special Price kr 3 399,00

Denne varen gir deg 850 golfpoeng. 850 poeng = kr 170,00.

Hva er golfpoeng?

PRODUKTKODE:GARMINCT10

Garmin er ledende på golfklokker. Nå tar de steget inn i markedet for slagsporing. Approach CT10 er små brikker som festes i grepet. Slagene registreres automatisk. Her er det ingen tagging eller mobil i bukselommen. Bare sving og spill som vanlig.

Alle typer slag spores, også putter og chipper. Du vet hvor alle slag har landet og hvilken kølle du svingte med for å komme dit. Summen av dette er verdifull statistikk som kan avdekke styrker og svakheter i spillet ditt. Garmin har en veldig god golfapp som er gratis og stadig utvikles videre med nye funksjoner. Bruk den sammen med CT10 og få statistikken presentert på en pen og forståelig måte.

CT10 kan kobles sammen med golfklokkene S20 og S60. Når du tar en kølle ut av bagen, vil statistikken for den valgte køllene vises på klokkeskjermen. Dette må være det nest beste etter å ha en caddie som står og rister på hodet når du tar driveren ut av bagen.

For å virkelig få nytte av CT10 anbefaler vi å føre ærlig statistikk med registrering på alle runder.

Settet inneholder 14 brikker. Klokke er ikke inkludert.

Denne varen gir deg 850 golfpoeng. 850 poeng = kr 170,00.

Hva er golfpoeng?

Produsent Garmin
Antall Nei
Farge Nei
Størrelse Nei
Materiale Nei
Detaljer Mål og ytelse Fysiske mål (ikke inkludert skrue): 27 x 13 mm Vekt (én sensor): 9 g Batteri: CR2032-batterier som kan byttes av brukeren følger med Batteriets levetid: opptil fire år Vanntetthet: IPX7
ARW Brand Nei

Skriv din egen omtale

You're reviewing: Garmin Approach CT10

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').