Menu

GARMIN S10 GPS

GARMIN S10 GPS

Vanlig pris: kr 1 899,00

Special Price kr 1 799,00

Denne varen gir deg 450 golfpoeng. 450 poeng = kr 90,00.

Hva er golfpoeng?

PRODUKTKODE:GARS10

Med den elegante, lette og brukervennlige Approach S10-golfklokken kan du fokusere på spillet. Den gir deg avstandsmålinger til forkant, senter og bakkant av green, samt hindre og doglegs, på mer enn 41 000 forhåndslastede baner over hele verden. Lagre scoren på Approach S10, som også viser deg et sammendrag av runden din bestående av total tilbakelagt distanse og total tid. Du kan også laste opp scorekortene dine for hver runde til Garmin Express™.

Det oppladbare batteriet varer i opptil 12 timer i GPS-golfmodus

Følgende er med i esken:
Approach S10-golfklokke
Lade-/datakabel
Brukerveiledninger

* Påkrevde felt

Vanlig pris: kr 1 899,00

Special Price kr 1 799,00

Denne varen gir deg 450 golfpoeng. 450 poeng = kr 90,00.

Hva er golfpoeng?

Produsent Garmin
Antall Nei
Størrelse Nei
Materiale Nei
Detaljer

Hvis du vil fokusere på spillet og banen, er dette riktig golfklokke for deg. Den brukervennlige Approach S10-golfklokken velger automatisk banen du spiller på, basert på posisjonen din, fra mer enn 41 000 forhåndslastede baner over hele verden, med kostnadsfrie livstidsoppdateringer. Golfklokken gir også avstandsmålinger til forkant, senter og bakkant av green samt hindre og doglegs. Spill et hull, så forflytter flagget seg automatisk til neste når du går fra greenen til neste utslagssted. Hvis du slår et kjempeslag, kan du måle avstanden for å skryte.

Hold øye med poengsummen

Før poengene rett på Approach S10 – enkelt og greit. Ved slutten av runden viser klokken et sammendrag av runden din bestående av total tilbakelagt distanse, total tid og poengsum. Klokken fungerer også fint til hverdagsbruk – den sitter godt på og viser dato og klokkeslett samt tidspunkter for soloppgang og solnedgang.

Sett i gang – du kan spille et par runder. Det oppladbare batteriet varer i opptil 12 timer i GPS-modus. Ikke bekymre deg for vannhindrene – Approach S10 er vanntett ned til 5 ATM (50 meter).

Hold øye med poengsummen

Følg med på spillet ditt

Last opp scorekortene for hver runde i Garmin Express for å følge med på spillet ditt og resultatene dine gjennom sesongen. Du kan også bruke den kostnadsfrie Garmin Golf-appen for å delta i ukentlige ledertavler og turneringer.

SPESIFIKASJONER

Generelt

Remmateriale silikon
Eskestørrelse, B x L x H 35,5 x 40,7 x 13,3 mm
Vekt 35,0 g
Vanntetthet 5 ATM
Skjermtype sollysvennlig, transflektiv MIP (memory-in-pixel))
Skjermstørrelse, B x H 23 x 23 mm
Skjermoppløsning, B x H 128 x 128 piksler
Batteritid GPS-modus: opptil 12 timer 
Klokkemodus: opptil 14 uker
Minne/historikk 64 MB
ARW Brand Garmin

Skriv din egen omtale

You're reviewing: GARMIN S10 GPS

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').