Menu

Bushnell Pro X2

Spar 7% Bushnell Pro X2

Bushnell Pro X2

Vanlig pris: kr 5 199,00

Special Price kr 4 849,00

Denne varen gir deg 1213 golfpoeng. 1213 poeng = kr 242,60.

Hva er golfpoeng?

PRODUKTKODE:BUSHPROX2

Pro X2 representerer det ypperste Bushnell kan lage. Det beste produktet fra det beste merket for lasere til golf.

Med en bryter slår du enkelt slope funksjonen av og på. Denne lar deg ta med høydeforskjeller i beregningen, men er ikke tillatt i turnering og på handicaptellende runder. Med en enkel bryter har du altså to produkter i ett.

Jolt er en funksjon som virkelig begeistrer. Den lille vibrasjonen er en betryggende bekreftelse på at du har truffet det du sikter på. Hvis du først har brukt Jolt klarer du aldri å gå tilbake til laser uten. Sammen med Pinseeker funksjon har du markedets beste målesystem.

Skjerm og grafikk er tydelige og klare. Skarp skjerm er viktig for å unngå unødvendig tidsbruk ved måling. Pro X2 er lynrask og presis med +/- en halv meter. Vi vil påstå at det holder for selv den mest presise golferen. Med Pro X2 kan du også skifte mellom rødt og vanlig sort display. Personlig preferanse avgjør når du bruker hvilken av dem, men du vet at du nesten uansett vær har et display som blir lett å lese av.

Pro X2 er sterkt vannavstøtende. Du bør ikke bade med den, men den tåler regnbyger på golfbanen.

Denne varen gir deg 1213 golfpoeng. 1213 poeng = kr 242,60.

Hva er golfpoeng?

Ikke tilgjengelig.
Produsent Bushnell
Antall Nei
Farge Nei
Størrelse Nei
Materiale Nei
Detaljer Magnification x Obj. Lens:6x 21 mm Dimensions:1.5x4x3 in Weight:8oz Battery Type:3-Volt Lithium (CR-2) Eye Relief:16mm Exit Pupil:3.5mm Field of View:393ft@1000 yds Optical Coatings:Fully Multi-Coated Display:Dual Display Technology Range:5-1300 yards Ranging Accuracy:1/2 yard Water Proof:Yes Built-in Accessory Mount:No
ARW Brand Nei

Skriv din egen omtale

You're reviewing: Bushnell Pro X2

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').