Menu

GARMIN S20 GPS - Flere forskjellige farger

-21%Salg
GARMIN S20 GPS - Flere forskjellige farger

GARMIN S20 GPS - Flere forskjellige farger

Vanlig pris: kr 2 399,00

Special Price kr 1 889,00

Denne varen gir deg 473 golfpoeng. 473 poeng = kr 94,60.

Hva er golfpoeng?

PRODUKTKODE:GARMINS20

Golfklokkene blir stadig bedre. Garmins nyeste heter S20. Det første som slår deg er den fine formen. S20 er slank og lekker, med moderne utseende.

Du får avstander til front, senter og bak på greenen. Med greenvisning kan du flytte flagget, en praktisk funksjon på baner med store greener. Avstand til hindre er også lagt inn.

S20 har varsling fra mobiltelefon. Når noen ringer eller sender melding, får du diskret beskjed på klokken. Denne typen varsling gjennom bluetooth trekker litt strøm, noe du skal være klar over hvis batteritid er viktig for deg. Garmin lover for øvrig 15 timer batteritid.

AutoShot er en spennende funksjon i S20. Den registrerer hvert slag, og lagrer posisjonen. Dette kan du analysere etter runden. S20 kan også kombineres med Garmins nye verktøy for svinganalyse - TruSwing. All info kommer opp på klokkens skjerm. Praktisk og helt enkelt genialt.

Garmin S20 er virkelig en ny generasjon golfklokke, med nye verktøy og nye muligheter.

* Påkrevde felt

Vanlig pris: kr 2 399,00

Special Price kr 1 889,00

Denne varen gir deg 473 golfpoeng. 473 poeng = kr 94,60.

Hva er golfpoeng?

Produsent Garmin
Antall Nei
146-152 Nei
Materiale Nei
Detaljer

Approach® S20 er en slank, lett GPS-golfklokke som gir deg en stor fordel på banen. Klokken er preprogrammert med mer enn 40000 golfbaner, og viser avstander til green og andre ulike hindre. Enheten har hurtigfunksjoner som greenvisning og det nye rundeanalyseverktøyet Garmin AutoShot™, for detaljerte spillanalyser i Garmin Connect®. Klokken kan også brukes til aktivitetsmåling¹ og gir smartvarsler² som holder deg oppdatert når du spiller golf.

 

At a Glance

Et raskt blikk på klokka før du svinger

Enten du skal spille rolig med venner på den lokale banen, eller du skal spille på den fantastiske resortbanen du alltid har ønsket å spille på, vet Approach S20 hvor du er, og hvor langt du er fra neste green. Klokkens meget følsomme GPS-mottaker gir deg avstandsdataene du trenger for å slå videre med god selvtillitt.  På den høyoppløste skjermen kan du se nøyaktige avstander til forkant, senter og bakkant av green samt ulike hindre.

 

Lær mer om spillestilen din

Under spill oppdager AutoShot-funksjonen på S20 automatisk hver sving, måler slaglengden og lagrer posisjonen til hvert slag, slik at du kan analysere det etter runden. Med rundeanalyseverktøyet AutoShot i Garmin Connect™ kan du automatisk samle inn omfattende statistikk om spillet ditt og få vite gjennomsnittsavstander (på banen) per kølle, noe som hjelper deg å forbedre ferdighetene dine.

 

Spill flere runder

Approach S20 har et oppladbart litiumion-batteri som gir deg nok batterikapasitet til å spille lange runder eller gå ekstra hull. Du kan fint spille golf en hel helg med opptil 15 timer i full GPS-modus før batteriet må lades opp igjen. Med daglig bruk i aktivitetsmålingsmodus kan du forvente at batteriet varer opptil 8 uker.

 

Garmin Connect

Garmin Connect er golfforumet på nettet der du får flotte analyser etter runden. Last ned runden automatisk, og sammenlign den med forrige runde. Spor forbedringer i ytelsen din for hver bane du spiller på. Golfforumet på Garmin Connect kan til og med sette sammen din idealrunde med ditt beste score for hvert hull, slik at du ser det virkelige potensialet ditt for hver bane.
 

Greenvisning

Approach S20 viser deg greenens nøyaktige form og utforming. Du kan manuelt plassere flagget til dagens plassering for nøyaktige avstander til hullet.
 

 

Se poengsummen på håndleddet

Approach S20 har kontroll på poengsummen din gjennom hele runden. Når du er ferdig, kan du lagre, se og bruke appen Garmin Connect™ Mobile, for å laste opp og dele en god runde med golfkompiser på nettet. 

Smart og trådløst tilkoblet

Med Bluetooth®-teknologi kan du trådløst lese tekstmeldinger, e-post eller andre varsler under runden. Approach S20 gir også en flott ny måte å trene svingen på, i kombinasjon med Garmin TruSwing™ (tilbehør). Klokken kobles til sensoren, dermed har du umiddelbar visning av nøkkeltall for slaget på klokken, uten behov for smarttelefon eller nettbrett. Med S20 og TruSwing™ ser du nøkkelinformasjon, for eksempel slagflate mot målet, køllebane og svinghastigheten, direkte fra håndleddet ditt.
 

Klokken med alt du trenger

Som en bonus kan den lekre Approach S20-golfklokken også vise deg klokkeslettet, slik at du kan bruke den som en vanlig klokke. Approach S20 er slitesterk og vanntett ned til 5 ATM (50 meter) og har innebygd aktivitetsmåling med anvisninger som hjelper deg i retningen av en sunnere livsstil. For de som liker å gå har enheten også en kilometerteller som hjelper deg med å spore hvor langt du har gått.

ARW Brand Garmin

Skriv din egen omtale

You're reviewing: GARMIN S20 GPS - Flere forskjellige farger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').

Brand Related Products