Menu

Garmin S60 Premium - Svart

-5%Salg
Garmin S60 Premium - Svart

Garmin S60 Premium - Svart

Vanlig pris: kr 5 899,00

Special Price kr 5 599,00

PRODUKTKODE:GARINS60P

Nordmenn elsker GPS klokker til golf, og her slår Garmin til med kanskje den mest spennende vi har sett. Et innovativt og komplett produkt for den som krever det beste. Premiumversjonen av klokken har svart skinnrem og er utvilsomt den råeste golfklokken på markedet!

Fargeskjermen er på 1.2 tommer, har berøringsfunksjon og er lett å lese av selv i sollys. Du får opp kart over hullet og greenen. Der kan du trykke hvor som helst og få opp avstand. Den vanlige lengdevisningen til front, senter og bak på greenen er selvsagt på plass, men S60 gir deg altså mulighet til å få avstander til alle steder på banen.

Autoshot registrerer slagene dine og lagrer dem på et kart for analyse etter runden. All statistikk du trenger finner du i Garmin Connect. Denne funksjonen har blitt utviklet voldsomt godt de siste årene. Nå kommer appen etter, og nå er den virkelig spennende. Her kan du sette opp egne turneringer og spille konkurranser mot andre over hele verden. For venneturneringer og deling i sosiale medier er dette strålende.

Svingsensoren Truswing kan kobles til S60, men den har også TempoTraining/SwingTempo.

Stroppene kan skiftes ut, og er kompatible med Garmin Fenix.

Smartvarsling fra mobil kan slås av dersom du syns det trekker for mye strøm, men det er jo greit å bare legge mobilen i bagen og ikke tenke mer på den før runden er over. Forventet batteritid er 10 timer, men dette vil variere etter hvor mye du bruker klokken på runden.

Denne varen gir deg 560 golfpoeng. 560 poeng = kr 112,00.

Produsent Garmin
Antall Nei
Farge Nei
146-152 Nei
Materiale Nei
Detaljer

Svart keramisk ramme med svart skinnrem

  • Approach S60-golfklokke med svart keramisk ramme og svart skinnrem
  • Lade-/datakabel
  • Dokumentasjon
ARW Brand Nei

Skriv din egen omtale

You're reviewing: Garmin S60 Premium - Svart

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').