Menu

Onlinegolf - Om oss, og kjøpe, betale, sende, hente og eventuelt returnere

Om oss

Onlinegolf.no / Bergen Golfsenter (org.nr: 981 110 447) holder til i Bergen, og driver norges største golfbutikk. Her har vi totalt ca. 1000 kvm butikk og lager. I tillegg til dette disponerer vi 10 simulatorer av typen HDGolf og aboutGolf for å kunne teste køller før kjøp.

Vi har drevet golfbutikk siden 1998, og bemanningen vår inkluderer en PGA-pro og en køllemaker. Det skal være trygt å kjøpe golfkøllene dine hos onlinegolf.no

Kjøpe

Du må ha fylt 18 år for å kunne handle med kredittkort hos Onlinegolf. Hvis du er under 18 år, kan du kun handle på postoppkrav, eller du kan få en foresatt til å utføre handelen for deg.

Priser

Alle våre priser er oppgitt i norske kroner, inklusive merverdiavgift, men eksklusive frakt. Eventuelle betalingskostnader (f.eks. oppkravsgebyr) er ikke inkludert.

Alle ordre vil bli tillagt en fraktkostnad på kr. 100,-. I tillegg til dette vil enkelte produkter (spesielt lange eller spesielt store, f.eks. bagger) ha en ekstra fraktkostnad. Denne eventuelle ekstrakostnaden kommer i tillegg til den faste frakten.

Prisene kan endres uten forvarsel. Eventuelle prisendringer påvirker ikke bekreftede bestillinger.

Onlinegolf tar ethvert forbehold om prisfeil på internett og i eventuelle trykksaker.

Prisløfte

Onlinegolf.no lover at vi alltid skal ha Norges laveste pris på golfutstyr.

Om du finner en vare hos oss som har en lavere pris et annet sted, så vil vi redusere vår pris og selge deg varen til den laveste prisen. Dette løftet vil også gjelde de første 7 dagene etter at avtale om kjøp er inngått. I det tilfellet hvor kjøpet allerede er gjennomført vil man motta et gavekort på mellomværende beløp som kan brukes ved fremtidige kjøp.

Prisløftet gjelder på sammenlignbare produkter eksklusive frakt. Det betyr eksempelvis at to drivere av samme merke og type, men forskjellig loft regnes for å være sammenlignbare produkter, mens to drivere av samme merke og type, men med to forskjellige skaft ikke er sammenlignbare produkter.

Lagerstatus

Vi bestreber oss kontinuerlig mot å ha et så komplett varelager som mulig, og et produkt som ligger for salg skal i utgangspunktet være tilgjengelig enten på vårt lager i Bergen, eller på fjernlager. Produkter som er på eget lager blir sendt umiddelbart eller senest neste virkedag. Er varene på fjernlager tar det vanligvis 7-10 dager før de ankommer vårt forsendelseslager, hvor de blir videresendt umiddelbart.

Headcover

Alle køller som skal ha headcover (puttere, hybrider, fairwaywoods og drivere) kommer med disse inkludert dersom ikke annet er utrykkelig nevnt.

Betalingsmåter

  • Kredittkort
  • Faktura

Kredittkort

Vår samarbeidspartner på kredittkortbetaling er Netaxept, og både VISA og Mastercard kan benyttes. Onlinegolf vil for din egen sikkerhet ikke lagre ditt kredittkortnummer.

Collector Faktura

I samarbeid med Collector Bank AB, tilbyr vi faktura og delbetaling. Når du velger Collector som betalingsmåte får du hjem dine varer før du betaler. Du kan kun bestille til din folkeregistrerte adresse når du velger faktura eller delbetaling og du må være minst 18 år gammel når du bestiller. Faktura med forfall om 30 dager. Du kan siden velge å betale hele beløpet med en gang eller dele opp betalingen i mindre deler. For å delbetale kjøpet kreves at du inngår en kredittavtale med Collector Bank før fakturaen forfaller til betaling. Dette gjør du enkelt ved å signere og sende inn kredittavtalen, se Mine Sider (minside.collector.no) for en beskrivelse av hvordan dette gjøres. Når du ingått kreditavtal kan du velge å delbetale opp til 36 måneder ved å betale minstebeløp som er angitt på fakturaen. Eksempel på effektiv rente ved delbetaling med kredittrente med 22 % og aviavgift på 39 NOK per måned: effektiv rente 45,8 % ved kredittbeløp på NOK 5 000 som nedbetales på 12 måneder. Total kredittkostnad NOK 1063. Totalt tilbakebetalingsbeløp NOK 6063 (gjennomsnitt/måned over 12 måneder = NOK 505).

Ved et kredittkjøp tas det på deg som kunde en kredittopplysning. Ved forsinket eller uteblitt betaling debiteres en avgift samt forsinkelsesrente.

For å se fullstendige vilkår for Collector Faktura se linkene nedenfor:

Alminnelige vilkår faktura og kontokreditt
Standardiserte europeiske opplysninger om forbrukerkreditt

Tilbakebetaling
Om du har betalt din faktura, men angrer ditt kjøp vil du få et til gode beløp hos Collector. For å kunne betale tilbake dette til deg behøver Collector din kontaktinformasjon og informasjon om hvilket kontonummer tilbakebetalingen skal gjøres til, denne informasjonen spares ikke i forbindelse med din betaling. Opplysningene sendes på epost til: contactcenter@collectorbank.no eller ring 22 41 14 55.

Leveringstid

Lagervarer: Normalt 1-3 dager.
Fjernlager: Normalt 5-10 dager.

Frakt

Servicepakke

Servicepakke dekker hele landet, og pakkene blir utlevert hos postkontor eller butikk med avtale med Tollpost Globe. Mottaker får umiddelbar melding om ankommet pakke, og det sendes eventuelt ut en påminnelse om uavhentet sending etter 7 dager. Dersom pakken fortsatt ikke er hentet innen 14 dager, vil den bli returnert til Onlinegolf. Transportiden for en servicepakke er fra 1 til 5 dager, avhengig av strekning.

Uavhentede pakker

Dersom du ikke henter pakken på postkontoret vil du motta en regning på kr. 400,- for uavhentet forsendelse. Denne fakturaen skal dekke våre frakt- og spedisjonskostnader tur/retur.
Dersom du benytter deg angreretten, blir du kun belastet med kostnadene ved å sende varen i retur, jf angrerettloven §15.

Levering til utlandet

Onlinegolf leverer ikke utenfor Norge.

Sporing av forsendelse?

Når varene er klargjort for utsendelse fra vårt lager legges sporingsinfo ut på brukers egne sider. Denne informasjonen sendes i forkant av innevering på postkontor og derfor kan det ta noen timer før pakken kan spores. Bekreftelsen vil inneholde nødvendig informasjon for å kunne spore forsendelsen.

Endre/slette bekreftet ordre

En vare som ikke er bekreftet sendt fra Onlinegolf, kan slettes. Utover dette gjelder lov om opplysningsplikt og angrerett mv. ved fjernsalg og salg utenfor fast utsalgssted (angrerettloven).

Returer og garantisaker

Dersom du ønsker å returnere en vare må du ta kontakt med Onlinegolf på epost eller telefon for å få et returnummer. Når varen er mottatt av oss, vil du få en bekreftelse på dette via epost. Dersom saken gjelder en garantisak, vil du få en sendingsbekreftelse fra oss når varen returneres.
Dersom du bruker en forsendingsmetode som ikke kan spores, sendes returvaren på eget ansvar. Hvis du skulle velge å sende en retur som postoppkrav vil den ikke bli hentet, og dermed automatisk bli returnert.
En skadet/defekt vare som er dekket av produsentens garanti, vil enten bli reparert eller erstattet med ny vare av samme type.
Dersom varen er utgått vil du få et erstatningsprodukt av samme eller bedre standard.
Ved bruk av angrefrist i henhold til norsk lov vil kjøpssummen tilbakebetales på oppgitt konto. Varen må ikke ha blitt brukt dersom du ønsker å benytte deg av angreretten.

NB! Spesialbestillinger og tilpasninger er ikke omfattet av angrefristen. Det vil bli spesielt opplyst om at ordren er en spesialordre og at angrefristen ikke gjelder før ordren effektueres.

Personvern

Onlinegolf vil ikke benytte dine personlige opplysninger utover Onlinegolfs virksomhetsområde, og opplysningene vil ikke bli videresolgt til andre virksomheter.
Innsamling av opplysninger som kan knyttes til deg som individ vil ikke skje uten at du tydelig blir gjort oppmerksom på hva opplysningene skal benyttes til. Onlinegolf vil alltid innhente tillatelse til både registrering og bruk.
Du kan når som helst få endret eller slettet dine registrerte persondata. Kontakt om dette kan gjøres via e-post, telefon, eller ved å logge på din egen konto