Menu

Nike Air Zoom Infinity Tour - Hvit - Unisex

Spar 5% Nike Air Zoom Infinity Tour - Hvit - Unisex

Nike Air Zoom Infinity Tour - Hvit - Unisex

Vanlig pris: kr 1 899,00

Special Price kr 1 799,00

Denne varen gir deg 899 golfpoeng. 899 poeng = kr 179,80.

Hva er golfpoeng?

PRODUKTKODE:CT0540-133

Denne skoen har det blitt snakket masse om og endelig er den her!
Skoen blir brukt av en drøss av Nike sine toppspillere.

Nike Air Zoom Infinity Tour er inspirert av en løpesko og gir uovertruffen komfort og respons. Med et nytt, nyskapende sålemønster får du grepet du trenger for å gi maksimal kraft til slaget.

Flyknit-konstruksjonen er lett, pustende og støttende. Det tynne, elastiske skinnet bidrar til å holde vann ute og gjør det enkelt å holde skoene rene. Den polstrede skumkragen er komfortabel og støttende.

Zoom Air-enhet i hele skoens lengde er sydd direkte på overdelen i stedet for å være omgitt av skum, for god respons ved hvert steg. Tre ekstra Zoom Air-enheter – én i hælen og to i forfoten – gir ekstra spenst på banen.

Skoene gir utmerket grep og spikesene er plassert under de tre mindre Zoom Air-enhetene og er designet slik at de komprimeres under trykk, for bedre energiutnyttelse og ekstra komfort gjennom hele runden.

Originalfarge: WHITE/BLACK-PLATINUM TINT-VOLT


* Påkrevde felt

Vanlig pris: kr 1 899,00

Special Price kr 1 799,00

Denne varen gir deg 899 golfpoeng. 899 poeng = kr 179,80.

Hva er golfpoeng?

-
Produsent Nike
Farge Hvit
Spikesgjenger Spikeless
Vanntett Ja
Detaljer NESTE GENERASJON AV GOLFYTELSE. Revolusjoner spillet ditt. Nike Air Zoom Infinity Tour er inspirert av en løpesko og gir uovertruffen komfort og respons. Med et nytt, nyskapende sålemønster får du grepet du trenger for å gi maksimal kraft til slaget. Lett støtte Flyknit-konstruksjonen er lett, pustende og støttende. Det tynne, elastiske skinnet bidrar til å holde vann ute og gjør det enkelt å holde skoene rene. Den polstrede skumkragen er komfortabel og støttende. Revolusjonerende respons Zoom Air-enhet i hele skoens lengde er sydd direkte på overdelen i stedet for å være omgitt av skum, for god respons ved hvert steg. Tre ekstra Zoom Air-enheter – én i hælen og to i forfoten – gir ekstra spenst på banen. Innovativt grep Stempelpigger og datadrevet friksjonsmønster gir utmerket grep. Piggene er plassert under de tre mindre Zoom Air-enhetene og er designet slik at de komprimeres under trykk, for bedre energiutnyttelse og ekstra komfort gjennom hele runden. Flere fordeler Nike React-teknologi gir en ekstremt behagelig følelse. Gjennomsiktig yttersåle viser frem Zoom Air-enhetene. Utvendig hælrygg stabiliserer foten. Produktdetaljer Vanntett med to års garanti Forskyvning: 8 mm Lest: MR-33 Vist farge: White/Photon Dust/Metallic Platinum/Black Stil: CT0540 Opprinnelsesland/-region: Kina
ARW Brand Nei

Skriv din egen omtale

You're reviewing: Nike Air Zoom Infinity Tour - Hvit - Unisex

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').