Menu

Nike FI Impact 3 - DAME - Rosa/grå

Spar 50% Nike FI Impact 3 - DAME - Rosa/grå

Nike FI Impact 3 - DAME - Rosa/grå

Vanlig pris: kr 1 299,00

Special Price kr 650,00

Denne varen gir deg 325 golfpoeng. 325 poeng = kr 65,00.

Hva er golfpoeng?

PRODUKTKODE:AH6973-600

FI Impact har nådd tredje utgave, og kan snart kalles en moderne klassiker. Her får du en lett, utrolig behagelig og stilig sko som passer til det meste av antrekk.

Sålen er inspirert av Nike Free-teknologi. Du beveger deg naturlig med den, og FI Impact 3 passer derfor best for spillere som ikke krever voldsomt mye støtte i skoen sin.

Flywire-teknologi gjør at lissene strammes sammen med hele overdelen på skoen. Dette gir jevnt fordelt trykk og økt komfort.

Skoen passer utmerket som til trening og økter på rangen. Du vil ikke slite ut joggeskoene dine, og heller ikke bruke vanlige tunge golfsko med spikes. Da er FI Impact 3 perfekt.

Under norske forhold til skoen kalles vannavstøtetende, ikke fullstendig vanntett.

* Påkrevde felt

Vanlig pris: kr 1 299,00

Special Price kr 650,00

Denne varen gir deg 325 golfpoeng. 325 poeng = kr 65,00.

Hva er golfpoeng?

Produsent Nike
Farge Grå/Rosa
Spikesgjenger Spikeless
Vanntett 1 år
Detaljer Fordeler Flywire-teknologi er integrert i lissene for å gi deg en sikker og stram passform TPU-hælrygg gir en stabil følelse Inspirert av Nike Free-teknologi for eksepsjonell bakkefølelse og tilpasningsbar demping En tynn, formsydd tunge ligger komfortabelt mot ankelen Kile i 3/4-dels lengde gir en sokkelignende passform og holder rusk ute Yttersåle av gummi, og med sirkelformet mønster for godt feste på forskjellige underlag Flex-riller øker fleksibilitet og gir myk, naturlig bevegelsesfrihet Syntetisk overskinn gir bedre slitestyrke og bedre beskyttelse mot vær og vind Søm i bunnen mellom overskinnet og mellomfoten er forseglet for å holde vann ute Produktdetaljer Vanntett garanti i ett år Vist farge: Gunsmoke/Thunder Grey/Gym Red/Black
ARW Brand Nei

Skriv din egen omtale

You're reviewing: Nike FI Impact 3 - DAME - Rosa/grå

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').