Menu

Ping iBlade

Spar 9% Ping iBlade

Ping iBlade

Vanlig pris: kr 11 515,00

Special Price kr 10 495,00

Denne varen gir deg 2624 golfpoeng. 2624 poeng = kr 524,80.

Hva er golfpoeng?

PRODUKTKODE:PINGIBLADE

Ping iBlade er noe av de beste vi noen gang har sett fra den ekstremt godt likte kølleprodusenten. Jernsettet tar over for S55, men har tatt enormt store steg i forhold til dette.

iBlade er støpt, men spesielt i de korte jernene er følelsen på linje med det aller mykeste du finner. Offset og linjer er svært lik bladkøller, men i sålen og cavity har Ping gitt iBlade litt vekt og spenst. Det betyr tilgivende egenskaper, noe du kommer til å like.

Ekstra tungstenvekt i tåen er en viktig del av dette. Tyngdepunktet blir flyttet til et mer naturlig sted på slagflaten, og de motstår vridning bedre når du får feiltreff på tåen.

iBlade har stort sett samme loft som S55. I enkelte køller er den faktisk en grad svakere. Et veldig uvanlig trekk i disse dager, men Ping vet hva de gjør på. Lengden med iBlade er upåklagelig, men forutsigbar og pålitelig.

Med iBlade får du fantastisk rent utseende, med overraskende mye hjelp. Dette kommer til å bli en Norgeskølle for gode jernspillere som ikke vil sløse bort tiden sin på rene blades.

Settet består av 4-PW. Ta kontakt med oss dersom du vil diskutere skaftalternativ. Ping har forskjellige skaft tilgjengelig på bestilling.

* Påkrevde felt

Vanlig pris: kr 11 515,00

Special Price kr 10 495,00

Denne varen gir deg 2624 golfpoeng. 2624 poeng = kr 524,80.

Hva er golfpoeng?

vPing Europa tillater dessverre ikke ordrer direkte i handlekurv. For bestilling ring 55 20 49 00 eller send oss en epost på post@onlinegolf.no.
Legg til sammenligning

Produsent Ping
Skaft Nei
Kombinasjon Nei
Køllelengde Nei
Produksjonsmåte jernkøller Støpt (cast)
Utseende Nei
Skafttype stål Nei
Skafttype grafitt Nei
Utvidet info Nei
ARW Brand Ping

Skriv din egen omtale

You're reviewing: Ping iBlade

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').

Brand Related Products