Menu

Prisløfte

Onlinegolf.no lover at vi alltid skal forsøke å ha Norges laveste priser på golfutstyr. 

Om du finner en vare hos oss som har en lavere pris et annet sted, vil vi redusere vår pris og selge deg varen til den laveste prisen. Dette løftet vil også gjelde de første 7 dagene etter at avtale om kjøp er inngått. I det tilfellet hvor kjøpet allerede er gjennomført vil man motta et gavekort på mellomværende beløp som kan brukes ved fremtidige kjøp. Ved gjennomført kjøp vil også verdien av eventuelle golfpoeng trekkes fra priskompensasjonen.

Denne kompensasjonen gjelder på identiske produkter eksklusive frakt. Det betyr eksempelvis at to drivere av samme merke og type, men forskjellig loft ikke regnes for å være identiske produkter. To drivere av samme merke og type, men med to forskjellige skaft er heller ikke identiske produkter. En golfkølle må altså ha helt samme spesifikasjoner både på loft og skaft.

Priskompensasjon på andre produkter gjelder også identiske produkter. Klær/sko/bagger må ha samme farge, og samme størrelse må være tilgjengelig for at prisløfte skal gjelde. Man får for eksempel ikke kompensasjon for en svart sko i str 43 hvis det er en tilsvarende brun sko i str 45 er det eneste som er tilgjengelig andre steder.

Prisen må være offentlig og tilgjengelig til alle for at prisløfte skal gjelde. 

Ved bruk av prisløfte vil man ikke motta golfpoeng i tillegg.

NYHETER

Våre merker