Menu

Scotty Cameron Select Squareback

Spar 11% Scotty Cameron Select Squareback

Scotty Cameron Select Squareback

Vanlig pris: kr 3 999,00

Special Price kr 3 549,00

Denne varen gir deg 888 golfpoeng. 888 poeng = kr 177,60.

Hva er golfpoeng?

PRODUKTKODE:SC18SQUAREBACK

Det virker nesten som om "alle" prøver å ta opp kampen med Scotty Cameron for tiden, men mesteren sitter fremdeles trygt plassert med sine kvalitetsputtere. Årets modeller har hevet nivået enda et par hakk.

Ved adressering er alle i serien nå bedre å sikte med. De sitter finere bak ballen, med linjer som gjør det lettere å sikte. Sålen og vektplassering i denne har fått en skikkelig oppfriskning. Det tas høyde for skafttyper og hvordan de påvirker balansen. Resultatet er en perfekt balansert putter som gir selvtillit når du står over ballen.

Bak den nye slagflaten har det skjedd mye. Lyden er dempet og følelsen mykere, men du har fremdeles samme gode lengdekontroll og forutsigbarhet. Vibrasjonene er dempet med opp mot 30%.

Designet på årets modeller er veldig pent. Vi kan nesten se at det er hentet inspirasjon fra noen av Scottys langt dyrere puttere.

Squareback deler mye med Newport. De rette linjene og det kantete hodet som ser perfekt ut ved adressering, er forlenget bakover for å gi tilgivende egenskaper. Squareback er tradisjonell i fronten, men den bakre delen som tilfører tyngde og litt hjelp på feiltreff gjør den litt mer brukervennlig. Årets Squareback har mer vekt fordelt langt bak og ned mot bakken.

Alle venstrekøller er bestillingsvare. Beregn syv dager leveringstid.

* Påkrevde felt

Vanlig pris: kr 3 999,00

Special Price kr 3 549,00

Denne varen gir deg 888 golfpoeng. 888 poeng = kr 177,60.

Hva er golfpoeng?

Produsent Scotty Cameron
Putterdesign Tradisjonell
Farge Nei
Headcover inkludert Ja
Utvidet info Nei
ARW Brand Nei

Skriv din egen omtale

You're reviewing: Scotty Cameron Select Squareback

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').