Prisinformasjon

Den overstrøkne prisen som vi publiserer på alle våre produktsider henviser til den anbefalte utsalgsprisen som alle våre leverandører publiserer i sine prislister. Denne anbefalte utsalgsprisen er satt av leverandør med bakgrunn i kvalitet og plassering av hvert enkelt produkt i forhold til leverandørens totale produktutvalg. 

Det presiseres at dette ikke henviser til en pris vi tidligere har solgt varen for i vår butikk, det vises heller ikke til priser hos andre butikker.

Vi ser oftere og oftere at mange produsenter lager enklere og rimeligere versjoner av en del spesialprodukter i varesortimentet sitt. Disse er laget for volumsalg. Forskjellen fra originalproduktet er ofte kun små ytre designendringer, og veldig ofte en ganske liten navneendring. De tekniske kvalitetene til produktet kan derimot være endret betydelig for å nå et lavere prispunkt. Ved å opplyse om produsentens anbefalte utsalgspris gjør vi det enklere for forbruker å kunne skille mellom denne type produkter og originalproduktet.